Sidste nyt

Sidste nyt

Sidste nyt

Løst og fast om hvad der sker i katteriet.

Afrikanerne bliver store

KatterietPosted by Else Gyldenkærne Wednesday, April 02 2008 22:24:10

I dag er Afrika-kuldet 11 uger, så nu er de snart ved at være flyvefærdige. Tiden er gået hurtigt, og det har været fantastisk at følge Snefnug i hendes nye rolle som mor. Hun har været en fantastisk omsorgsfuld mor. Bl.a. har hun tjekket alt nyt jeg har sat ind til killingerne, inden de fik lov at komme i nærheden - det være sig huler, kradsetræ, legetøj eller andet. Hun har forsøgt at lære dem at fange (tøj)mus - adskillige gange har hun båret rundt på en stor bip-mus (den siger bip, når man slår til den) og kaldt på killingerne, så de kunne komme og lære, hvad man gør med sådan en. Men killingerne har været knusende ligeglade...

Hun har også opdraget på dem. En dag mulede hun hver enkelt killing godt og grundigt efter tur, så de fik lært at kende deres plads. Og så har hun lært dem at spise hundemad! Snefnug er altid først ved skålen, når hunden får serveret (hunden venter pænt, til hun er færdig). En dag sad så alle tre killinger rundt om hundeskålen og spiste løs - og ved siden af lå en tydeligt tilfreds Snefnug.smiley

De blev født i kontoret, hvor de også havde kravlegård i starten, men nu har de efterhånden indtaget hele huset, og har udset sig nogle yndlingspladser. Blandt de bedste er badværelsesmåtten på gulvvarmen, teenagedatterens seng og hængekøjerne i klatretræet.

Det er et kuld med fart over feltet. Der er ikke meget tålmodighed til at ligge på skødet - der skal leges igennem og løbes stærkt og laves slåskampe. Og pludselig løber de tør for batteri, som killinger nu gør, og så sover de i flere timer.

Blog Image

Guinea vinker med Togo i baggrunden - af Kenya ses kun hale og ryg

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.